Obchod

OWB Kydex Puzdro pre : Smith & Wesson M&P Štít 9mm / .40 M2.0 - s Integrovaný Laser Pistol Prípade - 1.5-2 Palcový Spona s 0 thumb
OWB Kydex Puzdro pre : Smith & Wesson M&P Štít 9mm / .40 M2.0 - s Integrovaný Laser Pistol Prípade - 1.5-2 Palcový Spona s 1 thumb
OWB Kydex Puzdro pre : Smith & Wesson M&P Štít 9mm / .40 M2.0 - s Integrovaný Laser Pistol Prípade - 1.5-2 Palcový Spona s 2 thumb
OWB Kydex Puzdro pre : Smith & Wesson M&P Štít 9mm / .40 M2.0 - s Integrovaný Laser Pistol Prípade - 1.5-2 Palcový Spona s 3 thumb
OWB Kydex Puzdro pre : Smith & Wesson M&P Štít 9mm / .40 M2.0 - s Integrovaný Laser Pistol Prípade - 1.5-2 Palcový Spona s 4 thumb
OWB Kydex Puzdro pre : Smith & Wesson M&P Štít 9mm / .40 M2.0 - s Integrovaný Laser Pistol Prípade - 1.5-2 Palcový Spona s 5 thumb

OWB Kydex Puzdro pre : Smith & Wesson M&P Štít 9mm / .40 M2.0 - s Integrovaný Laser Pistol Prípade - 1.5-2 Palcový Spona s

€33.63

Štítky: dan wesson, xanadu, Kydex, robert smith, klip na nôž, smith a wesson, holster kydex, kydex j klip, 9 mm, Klip Závesu.

  • - Kód: w7566
  • - Skladom
  • Kategória: Ručné Náradie

VYKONÁVAŤ S VONKAJŠÍM: Prosím, neváhajte a vyberte si naše Kydex Puzdro na ochranu pre M&P Štít 9mm / . 40 Závesu, To je naše vysoko kvalitné KYDEX OWB Puzdro na mieru pre M&P Štít 9mm .40 / S Integrované Laserové Závesu.To nie je len vysoko presné, ale aj drsné, č sloshing, č jitter, žiadne nosenie, jednoduché vloženie a vytiahnutie.Dokonale chráni vašu lásku zbraň.Takže sa môžete chrániť, nech ste kdekoľvek.

NÁS .08" KYDEX - ĽAHKÝ - SILNÝ - ODOLNÉ: M&P Štít závesu je ručne-vyrobené z odolného KYDEX zliatiny plastové list.To je veľmi tenké a ľahké, a to menej ako 100 g.To nie je len odolná voči vode a potu, ale tiež má vysokú pevnosť, vysoká húževnatosť, odolnosť voči nárazom, oderu a starnutiu odolnosť.To môže byť používané za rôznych podmienok.Tak sa môžete vždy spoľahnúť na to, aby zachrániť život.

DEMONTÁŽ-FREE ZÁVESNÉ DOSKY JE POHODLNÉ, KOMFORTNÉ, STABILNÉ: Aasy používať, môžete nosiť a odstrániť závesu bez rozobratia pásu.Presne zápas 1.5 "/1.75" / 2 "pásy, žiadne extra priestor, aby sa zabránilo závesu sledovať pohyb nahor, stabilný a spoľahlivý.Legíny s anti-slip pásy na ďalšie zvýšenie stability.Výška a uhol puzdro je možné nastaviť ako potrebná, ak chcete získať najlepšie zvyk.Na zadnej strane pásu je zakrivený klip na uchytenie pásu pre najlepšie pohodlie.

NASTAVITEĽNÉ UCHOVÁVANIA TLAK: Nastavte skrutku na dosiahnutie tesnosť nastavenie, ak chcete dosiahnuť optimálnu extrakciu silu, a najlepšie použiť návyky, a usilovať sa o najrýchlejší čas reakcie.Vchod je zväčšené, aby bolo jednoduchšie dať zbraň a aby sa zabránilo poškriabaniu zbraň tela.

DOŽIVOTNÁ ZÁRUKA: Môžeme s istotou ponúknuť doživotnú záruku, ktorá vám dáva pokoj pri výbere Pól.Plavidlá, OWB KYDEX Závesu.Ak naše M&P Štít 9mm .40 / S Integrované Laserové nefungujú, ako som sľúbil, prosím, vráťte výmenu alebo vrátenie peňazí.

KYDEX puzdrá pre taktické zariadenia sú múdre rozhodnutie

Na KYDEX M&P Shiel Závesu je ručne-vyrobené z odolného 0.08" KYDEX zliatiny plastové dosky.To M&P Štít 9 mm Puzdro OWB je veľmi tenký a ľahký.Je vodotesný, potu odolný a má vysokú pevnosť, vysoká húževnatosť, odolnosť proti nárazom, odolnosť proti opotrebeniu a Anti-aging vlastnosti.To môže byť používané za rôznych podmienok.Tak sa môžete vždy spoľahnúť na to, aby zachrániť život.

Vysokú kvalitu a vynikajúci výkon

Vysoká matching, č sloshing, č jitter, žiadne opotrebenie.Vchod je rozšírili, jednoduché vloženie a vytiahnite von, zabraňuje poškriabaniu zbraň tela a dokonale chráni vaše zbraň.

Pól.Plavidlá Kydex puzdro má Pozícia-Kliknite na položku Zvukové Uchovávania Lock systém, a pištoľ má ostrý "kliknite na tlačidlo" zvuk, keď je vložená, tak viete, že vaša zbraň je pevne vložený.Nastavte skrutku na dosiahnutie tesnosť nastavenie, ak chcete dosiahnuť optimálnu extrakciu silu, a usilovať sa o najrýchlejší self-doba skladovania.

Demontáž-voľný pás závesné dosky, pohodlné, komfortné, stabilné

Závesu môžu byť nosené a odstrániť bez demontáž pás, Pohodlné a jednoduché použitie.Spona presne zodpovedá 1,5 "/1.75" / 2 "pás.Má protišmykové drážky vo vnútri a žiadny ďalší priestor.Môže sa účinne brániť závesu z nasledujúcich pohybe smerom nahor, kedy ťahať zbraň, Poloha na ďalšie zvýšenie stability.Puzdro je Výška a Uhol je možné upraviť podľa potreby získať čo najlepšie využiť návyky.Na zadnej strane pásu je zakrivený klip na uchytenie pás pre optimálne pohodlie.

Doživotná Záruka

Ponúkame doživotnú záruku na zabezpečenie akékoľvek chyby výrobcu.Ak naše M&P Štít 9 mm puzdro nie je až taká sľúbil, že pri normálnom používaní, prosím vráťte ho na výmenu alebo vrátenie kúpnej ceny.

Dať zbraň na vaše ruky a nechajte ho chrániť vás, nech ste kdekoľvek.Pridať M&P Štít 9mm / .40 Závesu OWB na váš košík teraz.


  • Remeslo: Ručne
  • DIY Dodávky: Kovoobrábanie
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Rukoväť Materiál: Kydex
  • veľkosť: Right Hand/Left Hand
  • Názov Značky: B. F, ABY
  • Farba: Žltá/Čierna
  • Číslo Modelu: Smith & Wesson M&P Štít 9mm / .40 M2.0