Obchod

2/6pcs Nastaviť Kutikulu Odstraňovač Auta Nail Clipper Zastrihávač pre Kutikulu Zarastaniu Nechtov Pedikúra & Manikúra Corrector Fixer Starostlivosť o Nohy Nástroj 0 thumb
2/6pcs Nastaviť Kutikulu Odstraňovač Auta Nail Clipper Zastrihávač pre Kutikulu Zarastaniu Nechtov Pedikúra & Manikúra Corrector Fixer Starostlivosť o Nohy Nástroj 1 thumb
2/6pcs Nastaviť Kutikulu Odstraňovač Auta Nail Clipper Zastrihávač pre Kutikulu Zarastaniu Nechtov Pedikúra & Manikúra Corrector Fixer Starostlivosť o Nohy Nástroj 2 thumb
2/6pcs Nastaviť Kutikulu Odstraňovač Auta Nail Clipper Zastrihávač pre Kutikulu Zarastaniu Nechtov Pedikúra & Manikúra Corrector Fixer Starostlivosť o Nohy Nástroj 3 thumb
2/6pcs Nastaviť Kutikulu Odstraňovač Auta Nail Clipper Zastrihávač pre Kutikulu Zarastaniu Nechtov Pedikúra & Manikúra Corrector Fixer Starostlivosť o Nohy Nástroj 4 thumb
2/6pcs Nastaviť Kutikulu Odstraňovač Auta Nail Clipper Zastrihávač pre Kutikulu Zarastaniu Nechtov Pedikúra & Manikúra Corrector Fixer Starostlivosť o Nohy Nástroj 5 thumb

2/6pcs Nastaviť Kutikulu Odstraňovač Auta Nail Clipper Zastrihávač pre Kutikulu Zarastaniu Nechtov Pedikúra & Manikúra Corrector Fixer Starostlivosť o Nohy Nástroj

€34.51 €17.26

Štítky: xs nohavice žena lete roku 2020.

  • - Kód: w6784
  • - Skladom
  • Kategória: Starostlivosť O Pleť Nástroje

Popis produktu

Profesionálny Salón Kvality Kutikulu Clipper Držiak pre Nail art / Manikúra / Pedikúra

KLINEC ZDVIHÁKOV: Dvojnásobok veľkosti nechtov zdvihákov pomôcť čistí nečistoty, ktoré sa pod necht, výťahy necht, udržať nechty úhľadne a budúcnosti zabrániť zarastaniu a nechtov groove bolesti.

NAIL CLIPPER SÚBOR: Silné a ostré nožnice čisto a hladko kusy zarastaniu nechtov alebo hrubé nechty.Súbor nechty s hladký na dotyk po liečbe.

ZARASTANIU NECHT CORRECTOR: Necht Corrector prijíma páky mechaniky zmeňte uhol nechty rastu.Potom nechty sa stanú vyrovnal a rozširoval a nie rásť vo vnútri necht.

KUTIKULU, TLAČNÉ: na tlačenie a strihanie nechtov kutikulu.

Funkcie:

Ostré Čepele: Ostré čepele vyrobené pre čisté a dokonca aj kusy.Ostré čeľuste clipper vedúci robí čisté výstrižok v každom čase, bez toho, ťahanie alebo tlačné.

Polovica Čeľuste: Toto umožňuje jednoduchú manévrovateľnosť v malých plôch.S týmto čeľuste veľkosť, môžete odstrániť tie kožičky a odumreté aj v alebo okolo malých oblastí, ktoré nemožno dosiahnuť pomocou iných nippers.

Dokonale Zladené Čepele: Lopatky sú dokonale zladené tak, aby rez hangnails alebo zarastený kožičky, čisto a bezbolestne.

Jarná Akcia: Kužeľová pružina-akcia rukoväte umožňujú hladké, pohodlné uchopenie a jednoduché rezanie akcie.

Z nehrdzavejúcej Ocele Postavený: Tento špičkový kvalitnej nerezovej ocele postavený & hrdzu zadarmo kutikulu fréza je postavené na posledný, a zachovať ostrosť pre veľmi dlhý čas.

Postupujte podľa nasledovných Krokov:

1.Namočte nohy v teplej vode 5-10 minút.

2.Suché mokré prsty s čistým uterákom pred pred prerezávanie.

3.Pre krehké nechty, aby malé klipy, aby sa zabránilo rozdelenie alebo popraskanie pokoţky.

4.Rez pozdĺž nechty, prirodzené kontúry a dávajte pozor na rohy s sprevádzané nechtov zdvihákov.

Starostlivosť o nohy Nástroje Nechty Pedikúra Nohy Starostlivosť o Nechty Nástroj, Súbor Nohy Protetických Acronyx Ingrowing Nechtov Onyxis Bunion Corrector pre Prsty

Ak ste niekedy mali problémy s zarastaniu nechtov, potom viete, ako moc bolesti môžu byť.Ale nebojte sa, toto Zarastaniu Necht Fixer bude "opraviť" váš necht problém v niekoľkých jednoduchých krokoch - pokiaľ nie ste príliš háklivý.Tento Zarastaniu Necht Fixer (je to dosť sústom) funkcie dvoch jazýčkov, plus skrutku mechanizmus, ktorý je zrejme všetko, čo potrebujete, aby účinne zmierniť bolesť v menej ako 30 minút.

Po prvé, budete musieť opraviť jazýčkov, okolo spodnej nechty, potom utiahnite skrutku mechanizmus.

Ďalej, položte nohu na niektoré teplej vody namočiť na 20 minút, kým sa zariadenie dostane do práce.

Raz klinec má zmäkli, utiahnite zariadenie niektoré viac, potom suché nechty s fénom.

Nakoniec, odstrániť jazýčkov a vychutnať svoju bolesť-zdarma nechty.

Tento spôsob, ktorým sa stanovuje zarastaniu necht je génius

Tento Zarastaniu Necht Fixer môže vyriešiť všetky vaše problémy, a to Je Veľmi Okúzľujúce

Funkcie:

Vhodný pre náročné zarastaniu nechtov alebo pacient objem brnenie dizajn.Práca v poriadku.Účinok okamžitý vplyv

Použitie: Použitie po viac ako 20 minút na zmiernenie nechty a potom nainštalovať na nechty, oprava aligner skóroval po 20 minútach na správne činnosti, rovnako ako je to možné nie je, bolo, aby sa zabránilo vonkajšie kompresie nechty pred spaním je najlepšie použiť pred každým použitím horúcou vodou.

Úvod:

Páky mechaniky zmeňte uhol nechty rastu.

1. prst nechty, ruky a nástroje dezinfekcia liečby.

2. Háčik oboch stranách zarastaniu necht s dvoma háčikmi na vybavenie.

3. Použitie jednou rukou podržte stredné osou nástroj, krútenie matice na upevnenie zariadenia na necht s druhej strane . (opierka do dvoch smeroch pre rôzne veľkosti klince)

4. Pomaly narastá, až tam je zmysel pre rozšírenie (bez bolesti). (pacienti môžu namočiť si nohy v teplej vode, keď trvať oprava )

5. Zintenzívniť mierne za každých 10 minút

6. 30 minút neskôr,vziať nohy z vody, počkajte 15 minút a suché nohy.

7. Vyberte zariadenie, necht je prepracovaný, poloha veci, niektoré zdravotné bavlna pod naklonená nechty, aby sa zabránilo odrazu.

Pozor!

1. Pre pacientov, ktorí má príliš ťažká zarastaniu nechtov, profesionálne ošetrenie sa odporúča,nechcem ju opraviť sami.

2. musí byť namočené po dobu 10 minút pred prvou čas intenzity.

3. Na jednej strane zarastaniu necht, prosím, nastavte zariadenie vhodné uhol ,v prípade zraniť ostatných zdravotných strane .(len zintenzívniť zarastaniu necht strane)

4. Zintenzívniť jemne na tenké necht.

5. Za normálnych okolností trvať oprava každých 5-15 dní, zvyčajne by sa liečiť v 1-4 mesiace , ak ho používať častejšie, než je odporúčané, prosím, na pamäti, silu, aby sa zabránilo škodám.

6. Najlepšie liečiť čas: radšej to len pred spánkom, tak nie v dôsledku odrazu tlakom topánky .

7. Prosím, použite niektoré anti-poburujúce drogy ak je koža poškodená.

8. Prosím, noste voľné topánky, pravidelné prerezávanie, prst.

Balenie Obsah:

1 *Zarastaniu Nechtov Fixer Originálny Kovový box


  • Farba: čierna, Červená, Modrá, Orange
  • veľkosť: 1pcs/2pcs set
  • Zdroj Napájania: Žiadne Elektrické
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Ortopedické Dodávky
  • Funkcia: Klinec oprava
  • Názov Značky: HAIMAITONG
  • Materiál: Ocele
  • Číslo Modelu: A1134