Obchod

6V/12V 4Amp Inteligentná Automatická Nabíjačka Auto Batérií Nabíjačky Batérie Nabíjačky subjekty vykonávajúce údržbu s LCD Displej Opravy Nabíjačky 0 thumb
6V/12V 4Amp Inteligentná Automatická Nabíjačka Auto Batérií Nabíjačky Batérie Nabíjačky subjekty vykonávajúce údržbu s LCD Displej Opravy Nabíjačky 1 thumb
6V/12V 4Amp Inteligentná Automatická Nabíjačka Auto Batérií Nabíjačky Batérie Nabíjačky subjekty vykonávajúce údržbu s LCD Displej Opravy Nabíjačky 2 thumb
6V/12V 4Amp Inteligentná Automatická Nabíjačka Auto Batérií Nabíjačky Batérie Nabíjačky subjekty vykonávajúce údržbu s LCD Displej Opravy Nabíjačky 3 thumb
6V/12V 4Amp Inteligentná Automatická Nabíjačka Auto Batérií Nabíjačky Batérie Nabíjačky subjekty vykonávajúce údržbu s LCD Displej Opravy Nabíjačky 4 thumb
6V/12V 4Amp Inteligentná Automatická Nabíjačka Auto Batérií Nabíjačky Batérie Nabíjačky subjekty vykonávajúce údržbu s LCD Displej Opravy Nabíjačky 5 thumb

6V/12V 4Amp Inteligentná Automatická Nabíjačka Auto Batérií Nabíjačky Batérie Nabíjačky subjekty vykonávajúce údržbu s LCD Displej Opravy Nabíjačky

€33.62 €20.85

Štítky: aa aaa nabíjačky, 26650 nabíjačky, inteligentné nabíjačky batérií, aa aaa batérie, nabíjačky, nabíjačky nicd, batérie, nabíjačky, usb, aa nabíjačky, 9v batérie, nabíjačky, nabíjačka lifepo4, nabíjačka batérií s lcd displejom.

  • - Kód: w30962
  • - Skladom
  • Kategória: Ručné & Náradie Príslušenstvo

Funkcie:

Univerzálna Nabíjačka Batérií & subjekty vykonávajúce údržbu --- Automaticky alebo Manuálne duálne spôsobom upravuje nabíjacieho prúdu a udržiavateľnosti.Automatické prepínanie z rýchle nabitie, hore-off, potom trickle charge.Pulz opravy funkcia môže pomôcť, aby sa oprava vašej straty batérie a predĺžiť životnosť batérie.

Široké Spektrum Použitia --- pracuje s 12V/1.2 Ah k 12V/120Ah Olovené Batérie, AGM, GEL, SLA Batérie, čo znamená, že môže byť použitý pre batérie v Aute, Nákladné, Motocykel, Kosačky, Lode, RV, SUV, ATV a Viac.

LCD Displej Jednoduchá obsluha --- S LCD displej jasne a viditeľne zobrazuje stav nabíjania a stavu batérie, nabíjací napätie, nabíjací prúd, atď.S 2 pákové kliešte zabalené celého, ľahké rozlíšiť pozitívne a negatívne, jednoduché pripojenie.

Flexibilné Režime Nabíjania --- S zimný režim pre 12V štandard a AGM.ktorý dokáže detekovať teploty a prepnite na zodpovedajúce napätie automaticky umožňuje optimálne nabíjanie batérie bez strachu z prebíjanie.Okrem toho vybavené chladiaci ventilátor môže rýchle vykurovanie dispension a predlžuje životnosť táto nabíjačka.

Viac Ochrany --- vstavaná ochrana môže zostať pripojený k vašej batériu dlhší čas, keď sa vaše vozidlo nie je používané, bez rizika poškodenia batérie alebo nabíjačky, ako to má zabudovanú ochranu.To má tiež ochranu pred skratmi a zlé spojenia a automaticky reštartuje.

Špecifikácia:

Konektor: EU/US/UK (voliteľné)

Materiál: ABS+Meď+Hliník

LCD Displej: 42x20mm

Vstupné Napätie: 110-240V 50/60Hz

Vstupný Prúd: 1A-4A

Vodotesný: IP65 (odolný voči prachu a vode)

Vonkajšie použitie - (pozri ďalšie info na poslednej strane)

Rozmery: 185 x 60 x 42 mm

Uplatňovať Batéria: 6V/12V, 1-120A/H Olovené Batérie, AGM, GEL, SLA Batérie

Balenie Zoznam:

1 * Auto Nabíjačka

1 * Užívateľská Príručka

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1.V súčasnosti môžete platiť pomocou Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, debetná karta Maestro, WebMoney a bankový prevod.Viac možností platby budú k dispozícii na www.ister-centrum.sk v budúcnosti.

2.Platba musí byť uskutočnená do 3 dní po miesto poradí.

3. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte,prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby

1. Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky , vráťte ho do 7 dní za repacement alebo peniaze späť.Prosím, kontaktujte nás skôr vrátite.

2. Chybný tovar Musí Byť oznámené a vrátil sa na nás v záručnej dobe (a v pôvodnej balenia, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.

3. Vrátiť prepravné náklady hradí Kupujúci.

4. Ponúkame Odoslať Službu bezplatne raz.Ak nemôžete prijímať položky bez ohľadu na to, v čom je problém.

Poznámka:niekedy vzhľadu tovaru, alebo farbu, môže byť zmenený,ale to nemá vplyv na použitie.

1. Ak ste spokojní s položku a našich služieb,prosím zanechať 5 hviezdičiek spätnú väzbu.

2. Ak máte akékoľvek otázky alebo problém,neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť akýkoľvek problém a poskytnúť vám najlepší zákaznícky servis.

3. ak by ste si chceli kúpiť veľké množstvo, prosím pošlite nám e-mail, dáme vám najlepšiu cenu, vďaka!

Drop Shipping Služby.

1. Nie je obmedzené zásoby na splnenie objednávky na dennej báze.

2. Používame ePacket poštovného pre väčšinu krajín, ako usa, Kanada, Austrália, ruská Federácia, Nemecko, Francúzsko , Španielsko , Spojené Kráľovstvo a na Novom Zélande.

3. Prioritou doprava, rýchle lodnej dopravy v rámci 48 hodín.

4. Žiadna faktúra alebo doklad, alebo propagačné materiály zahrnuté.


  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ



Recenzie

S1v2t3a4
2021-03-12
4/5
I haven't tried it.