Obchod

Cítiť dobre Zväzok Raw turecký Cocoon Hodváb Exfoliačný Vaňa Rukavice Čistenie Odstráňte Make-up Bielenie Pokožky pre Kúpele a Kúpele 0 thumb
Cítiť dobre Zväzok Raw turecký Cocoon Hodváb Exfoliačný Vaňa Rukavice Čistenie Odstráňte Make-up Bielenie Pokožky pre Kúpele a Kúpele 1 thumb
Cítiť dobre Zväzok Raw turecký Cocoon Hodváb Exfoliačný Vaňa Rukavice Čistenie Odstráňte Make-up Bielenie Pokožky pre Kúpele a Kúpele 2 thumb
Cítiť dobre Zväzok Raw turecký Cocoon Hodváb Exfoliačný Vaňa Rukavice Čistenie Odstráňte Make-up Bielenie Pokožky pre Kúpele a Kúpele 3 thumb
Cítiť dobre Zväzok Raw turecký Cocoon Hodváb Exfoliačný Vaňa Rukavice Čistenie Odstráňte Make-up Bielenie Pokožky pre Kúpele a Kúpele 4 thumb

Cítiť dobre Zväzok Raw turecký Cocoon Hodváb Exfoliačný Vaňa Rukavice Čistenie Odstráňte Make-up Bielenie Pokožky pre Kúpele a Kúpele

€210.24

Štítky: krimpovacie vlasy, brazílsky vlasy s closur, hlavu parochňu, ľudské vlasy weav, veľké vlasy parochňa, amerika vlasy, doprava zadarmo sae, afro predĺženie vlasov, afro kráľovná vlasy, bundl s closur.

  • - Kód: w22625
  • - Skladom
  • Kategória: Kúpeľňa Produkty

CHARAKTERISTIKA

Textílie

100% Surovín Cocoon Hodváb

Sezóna

Štyri Ročné Obdobia

Umývanie Metóda

Ručné umývanie len

KTO SME?

VŠETKO pre HAMAM je veľmi úspešný tureckej spoločnosti, a to prijal veľkú hrdosť v predstavenie tradičnej tureckej Hamam Kultúry na viacerých krajín z celého sveta od roku 2006.

V priebehu času, globálneho myslenia o popularizácii turecký Hamam Kultúry celého sveta, bol v kombinácii s obchodné myslenie, ktoré sa odporúča pre VŠETKY HAMAM zvýšiť a rozšíriť svoj sortiment a zároveň zlepšiť kvalitu svojich výrobkov s rastúcu tendenciu použitie prírodných materiálov na ich výrobu.

S jeho zamerané na zákazníka práce filozofia, ktorý motivuje VŠETKO pre HAMAM jeho zamestnancov, aby sa všetky uši v komunikácii s novým i opakované zákazníkov, nie je prekvapujúce, že povesť spoločnosti rastie s každým ďalším dňom vďaka pozitívnym word-of-mouth.

To je naša silná viera a snívať, že príde deň, keď VŠETKO pre HAMAM a špičkovú kvalitu turecký Kúpeľ výrobky sa majú prijať svoje miesto v každej kúpele, hotel a kúpele na siedmich kontinentov sveta!

PREČO BY STE MALI MAŤ POCIT, JEMNÉ 100% RAW COCOON HODVÁB VAŇA RUKAVICE?

Cítiť dobre vaňa rukavice je vyrobená z prírodného hodvábu.Hodváb obsahuje prírodné bielkovín a prírodné bunkové albumín, ktorý urýchľuje metabolizmus kožných buniek.Okrem toho, hodváb rukavice nemá dráždiť pokožku.

Čistí pleť od nečistôt, znečistenie a baktérie, ktoré sa hromadia na drhnutie kože.Koža je varoval a krvný obeh je zrýchlené vzhľadom na odstránenie odumretých kožných.S zrýchlený krvný obeh, koža začína byť lesklé a hladké.

Koža, ktorá je voľný od olej a nečistoty, znižuje tvorbu akné a vyrážok a odstraňuje ich v čase.Na odstránenie odumretých kožných, pokožka sa zdá, lesklejšie a zdravšie.

Táto prírodná tkanina je jeden z najviac odolné tkaniny.Ak používate je správne, to nie je miznúť v krátkom období.Na rozdiel od ostatných, textílie nepresahuje krvácať (stratiť svoju farbivo), alebo sa budete cítiť, ako by ste sa, že drhnutie tela s brúsnym papierom.

VÝHODY VANE RUKAVICE

1. Podporuje bunkovú obnovu,

2. Zabraňuje tvorbe celulitídy tým, že odstraňuje toxíny

3. Exfoliuje a odumreté kožné a falošné opálenie

4. Poskytuje viac dobre upravené a žiarivý vzhľad

5. Zabraňuje tvorbe akné, čierne bodky, a začervenanie

6. Zlepšuje imunitný systém a chráni proti kožných ochorení

7. Robí pokožku kryt priedušná

8. Mizne vzhľad jazvy, strie a telo značky

9. Redukuje vrásky

10. Pomáha odstrániť zarastaniu chĺpkov

AKO POUŽÍVAŤ VAŇA RUKAVICE?

Vaňa rukavice raz za desať dní, osviežuje pokožku a hodí preč únava týždňa.

Použitie je rovnako jednoduché ako drhnutie kože s textíliou.

ODPORÚČANIA a UPOZORNENIA:

1) je odporúčané, aby sa používajú po 8 až 10 dní.

2) Umyte si kúpeľ s glove mydlo prvý raz, ako ju použijete.Vaše ďalšie exfoliačný rutiny, budete potrebovať nepoužívajte mydlo alebo podobných výrobkov pred alebo počas exfoliačný.

3) Rozmery a farebný tón produktu sa môže mierne líšiť.

4)Po umytí vaňa rukavice, tam môže byť 1 alebo 2 cm zrážanlivosť.

5)Po použití vaša vaňa rukavice, čakať na to, aby suché, v suchom prostredí s rukou slučky.

BALENIE

Balík tela rukavice bude 10 ks v sáčku.Balíček na tvár, rukavice bude 20 kusov v sáčku.

Spôsob doručenia je DAP.

Suma, ktorú zaplatíte, zahŕňa náklady na tovar a prepravné náklady.

Všetky colné postupy, náklady, dane a clá sa vyskytujú od dovozného patrí kupujúcemu.


  • Materiál: Hodváb
  • Produkt: Rukavice
  • Pôvod: TR(Pôvodu)
  • Telo Rukavice Veľkosť: 28X16 cm
  • Použitie: Čistenie
  • Tvár, Rukavice Veľkosť: 12X10 cm
  • Druh: Rukavice
  • Množstvo: 20 Telo Rukavice a 20 Tvár, Rukavice
  • Názov Značky: FEELFINE
  • Textílie Typ: 100% Surovín Cocoon Hodváb
  • Číslo Modelu: DK-010L/DK011L BUNDLE1-Krém