Obchod

Kreatívne Elektrický Zapaľovač USB Rechargable Plazma Cigariet Pochodeň Na Fajčenie Vetru Odtlačkov prstov USB Cigaru Plameňa Horáka Dary 0 thumb
Kreatívne Elektrický Zapaľovač USB Rechargable Plazma Cigariet Pochodeň Na Fajčenie Vetru Odtlačkov prstov USB Cigaru Plameňa Horáka Dary 1 thumb
Kreatívne Elektrický Zapaľovač USB Rechargable Plazma Cigariet Pochodeň Na Fajčenie Vetru Odtlačkov prstov USB Cigaru Plameňa Horáka Dary 2 thumb
Kreatívne Elektrický Zapaľovač USB Rechargable Plazma Cigariet Pochodeň Na Fajčenie Vetru Odtlačkov prstov USB Cigaru Plameňa Horáka Dary 3 thumb
Kreatívne Elektrický Zapaľovač USB Rechargable Plazma Cigariet Pochodeň Na Fajčenie Vetru Odtlačkov prstov USB Cigaru Plameňa Horáka Dary 4 thumb
Kreatívne Elektrický Zapaľovač USB Rechargable Plazma Cigariet Pochodeň Na Fajčenie Vetru Odtlačkov prstov USB Cigaru Plameňa Horáka Dary 5 thumb

Kreatívne Elektrický Zapaľovač USB Rechargable Plazma Cigariet Pochodeň Na Fajčenie Vetru Odtlačkov prstov USB Cigaru Plameňa Horáka Dary

€4.18 €2.09

Štítky: muži zapaľovačov, súprava vape, muž pochodeň ľahšie, muž bután ľahšie, čínsky drak hodinky, juul pod, binder klip malé, plyn plazma ľahšie, ligth, smart briquet.

  • - Kód: w19070
  • - Skladom
  • Kategória: Lighters & Smoking Accessories

Kreatívne Elektrický Zapaľovač USB Rechargable Plazma Cigariet Pochodeň Na Fajčenie Vetru Odtlačkov prstov USB Cigaru Plameňa Horáka Dary

Odrážky:

1、Odtlačkov prstov Cigaru Plameňa Horáka: nová generácia double-sided cigaru plameňa horáka s citlivou na dotyk, zapaľovanie funkcia.Nemusíte stlačte tlačidlo s prstom, dotknite sa zapáliť, čo je jednoduchšie, rýchle a pohodlné zapáliť.Tradičné cigaru plameňa horáka od vás vyžaduje, aby stlačíte tlačidlo zapaľovania zapáliť.

2、Indikátor Batérie: rekonštruované verzia arc zapaľovač má kapacitu batérie indikátor, ktorý má štyri modré bodky predstavujúce kapacita batérie.Keď ľahšie musí byť účtované kedykoľvek, to bude pripomínať.Užitočné a výhodné tradičné ľahšie povie, že musíte nabiť ju, keď oblúk zhasne.

3、Nabíjateľné a opakované použitie: Na balenie obsahuje USB nabíjací kábel, USB rýchle nabíjanie funkcie, vhodné pre USB 2.0 univerzálny nabíjací port.Opakované nabíjanie je environmentálne ochranné, bezpečné a ľahko sa prenáša.To je najlepší darček pre otca alebo priateľ.

4、Vetru Bezpečnosť: Zapaľovanie, bezpečnosti, ochrany životného prostredia, ľahké, kompaktné, inteligentný čip, rýchle nabíjanie, poveternostným vplyvom.

5、Balík v cene: 1 x elektronická USB cigaru plameň horák, 1 x USB nabíjací kábel, žiadne plamene sú generované.

Popis:

1. USB cigaru plameňa horáka čas svetlo, stop svetlo bliká pri nízkych zabránili elektrostatickému výboju z batérie na ochranu batérie.

2. Nabíjanie svetlo, svetlo vypnuté, keď je plne nabitá.To zvyčajne trvá asi 1 hodinu, aby sa plne nabitá.

Funkcie:

1.Napájaný nabíjateĺnou batériou.To môže byť nabitá pomocou USB slot, a nie je potrebné vyplniť ho s žiadne palivo.

2.To neprináša plamene, to je elektrické a životného prostredia ochranné.

3.Ideálny na cestovanie gadget.

4.To má štýlový vzhľad a bude vám veľmi atraktívne v skupine.

Špecifikácie:

Veľkosť: o 7.3*0.9*3.2 cm/2.87*0.35*1.26 palcov

Farba: služobná čierna/matná čierna/červená/modrá/zlato/striebro

Materiál: zliatiny zinku

Proces: galvanické pokovovanie + elektroforézu

Balenie Zoznam:

1 * Nabíjateľný Elektronická Cigar Plameňa Horáka

1 * USB Nabíjací Kábel

Poznámky:

1. Nie je vhodný pre deti do 8 rokov.To je elektronická cigar plameňa horáka, nie hračka.

2. Nedávajte cigaru plameňa horáka do vody alebo iných tekutín.Cigara plameňa horáka je vetru, ale nie je vodotesný.

3. Na volfrámových drôtov je ľahké zlomiť, prosím, nedotýkajte sa to tvrdšie.

4. Cigara plameňa horáka je elektronický výrobok.Aj keď je plne nabitá pred zásielky.To trvá dlhý čas na dopravu.Nemôžeme zaručiť, že to bude úplne nabitá po prijatí.Prosím, skontrolujte ľahšie, keď ho dostanete.Ak ľahšie je mŕtvy, prosím, plne nabiť, kým ju použijete po prvýkrát.

1. O Spätnej Väzby:

1.1 Prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

1.2 spätná Väzba je pre nás veľmi dôležité, Takže prosím kontaktujte nás bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny názor.My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

1.3 je nemožné, aby ho vyriešiť, ak budeme robiť neviem o nich!

2. Aké sú spôsoby platby?

2.1 akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2.2 Poznámka: Iné o platbu CEZ tento odkaz: https://service.www.ister-centrum.sk/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

2.3 Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

2.4 Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

3. Aabout Dopravy:

3.1 DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie),Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3.2 My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

3.3 obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

3.4 SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

3.5 Ak ste nedostali vašu zásielku v rámci obdobia?prosím, kontaktujte nás (okamžite).Budeme sledovať s lodnej dopravy v čo najkratšom čase a odpovedať vám.

3.6 v Dôsledku zásob stav a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

3.7 Predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to.Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

3.8 BR kupujúci uveďte prosím CPF alebo CNPJ, bude to pre vás lepšie, aby si to čo najskôr.vďaka

4. Vrátenie a Vrátenie:

4.1 Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to po prijal to.Ak drží na to viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.

4.2 nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

4.3 Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat.


  • Štýl: elektronické
  • Drop shipping: Podpora
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Zliatiny Zinku
  • Číslo Modelu: Nabíjanie pomocou pripojenia USB zapaľovač
  • Použitie: Cigarety
  • Veľkoobchod: Podpora