Obchod

Anxi Tieguanyin Nový Čaj Super Pandan Voňavé Oolong Čaj vo veľkom 0 thumb
Anxi Tieguanyin Nový Čaj Super Pandan Voňavé Oolong Čaj vo veľkom 1 thumb
Anxi Tieguanyin Nový Čaj Super Pandan Voňavé Oolong Čaj vo veľkom 2 thumb

Anxi Tieguanyin Nový Čaj Super Pandan Voňavé Oolong Čaj vo veľkom

€15.89

Štítky: ručné prak, čínsky čaj, šatky 2021 hot, čaj, umelé orchidea, čínsky čaj puer, 58 čaj, teabag, dragon aj zelený čaj, oolong čaj.

  • - Kód: w16884
  • - Skladom
  • Kategória: Teaware

modname=ckeditor

Ak si chcete kúpiť viac čaju, vítame vás na návštevu nášho obchodu!

Úvod: Tieguanyin čaj je čiastočne fermentovaný čaj medzi zelený čaj a čierny čaj.Tieguanyin má jedinečný "Guanyin rým", ktorý je elegantný a elegantné.Má prírodné orchidea vôňa po varení.Má čistú chuť a dlhotrvajúcu vôňu.Tam je voňavé povesť." Tieguanyin obsahuje vysoké hladiny aminokyselín, vitamínov, minerálov, čajové polyfenoly a alkaloidy.Má celý rad živín a liečivých zložiek, a má funkciu zdravotnej starostlivosti.Tieguanyin má anti-aging, anti-artérioskleróza, prevenciu a liečbu cukrovky, chudnutie kulturistike, prevenciu a liečbu zubného kazu, tepla a znížiť oheň, nepriateľ dymu vytriezvenie a iné účinky.

Atribúty produktu: Trieda: AAAA Balenie: Vákuové Hmotnosť Balenia: 250 g Balenie zoznam: 1 * Tie Guan Yin Zelený Čaj skladovateľnosť: 18 mesiacov Miesto Výroby: Anxi Fujian, Čína Dátum Výroby: 2021 Jar Skladovanie: v Pohode a vetrané miesto, vyhnite sa priamemu slnečnému žiareniu.Ak to podmienky dovoľujú, je najlepšie chladom.

Upozornenie: z Dôvodu dlhej dobe dodania, možno, že niektorí vacuumize bude fúkať-by, ak zistíte, že to nie je úplne vysávač, je to normálny jav, spôsobený dodanie.Nebojte sa, že čaj je stále čerstvé.Ďakujeme za pochopenie!


  • Pôvod: CN(Pôvodu)



Recenzie

Bandurasik2
2021-07-17
5/5
Very fresh nice tea with flowery aroma (similar to gardenia). The packaging is good , shipping is reasonably fast. Recommend!