Obchod

Transparentné Mačka Misy Dvakrát Non Slip Psa Misky S Vznesené Stánku Mačky Vody Miska Pre Mačky Potraviny Misky Mačiatko Feeder Domáce Zvieratá 0 thumb
Transparentné Mačka Misy Dvakrát Non Slip Psa Misky S Vznesené Stánku Mačky Vody Miska Pre Mačky Potraviny Misky Mačiatko Feeder Domáce Zvieratá 1 thumb
Transparentné Mačka Misy Dvakrát Non Slip Psa Misky S Vznesené Stánku Mačky Vody Miska Pre Mačky Potraviny Misky Mačiatko Feeder Domáce Zvieratá 2 thumb
Transparentné Mačka Misy Dvakrát Non Slip Psa Misky S Vznesené Stánku Mačky Vody Miska Pre Mačky Potraviny Misky Mačiatko Feeder Domáce Zvieratá 3 thumb
Transparentné Mačka Misy Dvakrát Non Slip Psa Misky S Vznesené Stánku Mačky Vody Miska Pre Mačky Potraviny Misky Mačiatko Feeder Domáce Zvieratá 4 thumb
Transparentné Mačka Misy Dvakrát Non Slip Psa Misky S Vznesené Stánku Mačky Vody Miska Pre Mačky Potraviny Misky Mačiatko Feeder Domáce Zvieratá 5 thumb

Transparentné Mačka Misy Dvakrát Non Slip Psa Misky S Vznesené Stánku Mačky Vody Miska Pre Mačky Potraviny Misky Mačiatko Feeder Domáce Zvieratá

€2.04 €1.19

Štítky: die mačka dreva, zvýšiť pet misa, bowl cat, pre psa, šišku vankúš, mesiac dreva mačka, mačka suché krmivo, mačka, strom, drevo, mačka hra, mačiatko misy dreva.

  • - Kód: w14183
  • - Skladom
  • Kategória: Mačka Dodávky

POMOC VAŠA MAČKA JESŤ POMALY, ABY SA ZABRÁNILO VRACANIE PROBLÉMY,

Väčšina Furrents prijať zvracanie ako prirodzenú súčasť ich správanie, ale len preto, že mačky sa zdá, že majú viac, ako je ich spravodlivý podiel žalúdočné problémy nie ste znamená dont mať voľby.

Naše Anti-Vracanie Ortopedické Pet Misa je elegantný, funkčný a je 100% navrhnuté s mačkou je pohody v mysli!Tento ochraňuje váš mačiatok od bolesti zvracanie, ktoré sa ukázali byť deštruktívne, a to najmä v ich veku.

Pozrite si časť pre zvieratá celkový zdravotný stav zlepšiť len mení spôsob, akým sa jesť!

Boli celkom istí, kittys all-in.Teraz sa nechá chytiť vás:

1、Jeho BPA free a netoxický: takže sa nemusíte obávať, ak kitty olizuje misy celú cestu až na dno!

2、jednoduché alebo dvojité: Chcete mať jedna miska alebo dva?Ešte lepšie, čo sa kitty chcete?Nech si dve rozhodnúť, weve got vás vzťahuje.

3、Stojan zahrnuté: nesmiete ho viete, ale s mačkou jesť pri zvýšenej polohe je niečo dobré pre nich.Pomáha s trávením, ako to otvára ich prúdenie vzduchu.

4、Naklonení: misy pokoji na svahu tak, že kittys jedlo padá smerom k nim.Ich fúzov zvyknutý dotyk a oni budú mať jednoduchší prístup k ich stravovanie.

5、Non-slip: Dostal chaotický eater?Nechcete, aby sa stojan, pohybujú sa okolo na váš hlad mačka.To je non-sklzu a tip-dôkaz, tak všetko zostane len tam, kde by malo.

6、Rozkošný: Mačky sú roztomilé všetko na vlastnú päsť, to len berie veci do ďalšej úrovne.Získajte váš fotoaparát je pripravený a povedať: "mňau."

7、Oni ľahko sa čistí, a montujeme v priebehu niekoľkých sekúnd!

To má trochu krku na nich, že len listov priamo do základne tak, že zvyknutý pohybovať sa alebo krútiť okolo akonáhle oni sú v.

Keď oni sú pripravení byť vyčistené, len twist ich von a opláchnite vodou s trochou teplej mydlovej vode.

Zobraziť vaša mačka trochu lásky a dostať ich niečo špeciálne.Práve pre nich.Aby vás dnes, a aby vaše mačky šťastný zajtra.

Pretože šťastná mačička robí pre šťastný domov!

ŠPECIFIKÁCIE

Materiál: BPA & Toxické Zdarma Plastu

Veľkosť:

Dvojité: 26.5 x 13 x 8 cm

Jediné:16 x 14 x 8 cm

BALENIE OBSAHUJE

1 xProtect krčná chrbtica mačky misa

Ďakujem za pozornosť, ak chcete kúpiť viac ako sme uviedli, prosím, kontaktujte nás.budeme pripravení odpovedať vám čo najskôr.


  • Funkcia 2: domáce zvieratá misa
  • Funkcia 1: mačka vody misa
  • Funkcia 4: ortopedické mačka misa
  • Tvar: Zaoblené
  • Materiál: Drevo
  • Dvojité: 26.5 x 13 x 8 cm
  • Jeden: 16 x 14 x 8 cm
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Funkcia 3: anti vracanie mačka misa
  • Druh: mačky, Dvojité, S Dávkovač Vody