Obchod

GameSir G5 Bezdrôtová Herný ovládač s Trackpad pre Android Mobilný Telefón, Hry pre FPS MOBA Snsľp Call of Duty Mobile 0 thumb
GameSir G5 Bezdrôtová Herný ovládač s Trackpad pre Android Mobilný Telefón, Hry pre FPS MOBA Snsľp Call of Duty Mobile 1 thumb
GameSir G5 Bezdrôtová Herný ovládač s Trackpad pre Android Mobilný Telefón, Hry pre FPS MOBA Snsľp Call of Duty Mobile 2 thumb
GameSir G5 Bezdrôtová Herný ovládač s Trackpad pre Android Mobilný Telefón, Hry pre FPS MOBA Snsľp Call of Duty Mobile 3 thumb
GameSir G5 Bezdrôtová Herný ovládač s Trackpad pre Android Mobilný Telefón, Hry pre FPS MOBA Snsľp Call of Duty Mobile 4 thumb
GameSir G5 Bezdrôtová Herný ovládač s Trackpad pre Android Mobilný Telefón, Hry pre FPS MOBA Snsľp Call of Duty Mobile 5 thumb

GameSir G5 Bezdrôtová Herný ovládač s Trackpad pre Android Mobilný Telefón, Hry pre FPS MOBA Snsľp Call of Duty Mobile

€67.19 €44.35

Štítky: cb190r, bojová hra controller, gamesir t1s časti, joypad ovládač android, mate 20 pro vr, ovládanie pubg, Ovládanie, bluetooth audio spínača, ns bezdrôtový gamepad, ac adaptér, wii u gamepad.

  • - Kód: w13515
  • - Skladom
  • Kategória: Video Hry

Funkcie:

Full-Hmatová Trackpad trackpad je vnímavý a citlivý k sledovať vaše prsty vstup presne.To umožňuje ťuknite na položku, presuňte kúzlo alebo posunúť fotoaparát po střelecké hry.8-Tlačidlo Dizajn Okolité trackpad sú tlačidlá, s novým rozvrhnutie a dizajn, tlačidlá sú určené na simuláciu multi-funkcia rýchle kombinácie rýchle kombinácie práce pre rôzne príležitosti.Mechanické Spúšťa Štyri Extra Konfigurovateľné Tlačidlá na Ramene a Vzadu Duálne ramenné L4/L5 spúšťa a dual L5/R5 zadné tlačidlá.Podporuje vlastné priradenie ľubovoľného tlačidla funkcie v súlade s potrebami.Vstavaný BattleDock Funkcie Okrem gamepad, GameSir G5 je tiež BattleDock keď ho dáte na ploche.Dokonca stimulovať potenciál next-gen herných radič, sme pridali BattleDock čip do GameSir G5, a zase klávesnice, myši converter, keď zostane stále na stole.USB port pre myš a klávesnicu, je skrytý pod gumy z ľavej rukoväti.Odlúpnite gumy, vložte bezdrôtové Klávesnice, Myši dongle, a používať svoje vlastné myši a klávesnice na bombardovať v hrách!Ergonomický Dizajn gamepadu je ergonomický.Sme našli viac ako 200 hráčov v rôznych vekových kategórií a rozvíjať tvar radič, ktorý maximumly zmestí väčšina hráčov ruky.Ergonomická rukoväť zabezpečuje hráčov z zranenie ruky a zbaví únavu ruky dlhšom herné sedenia.

Parameter:

Pracovné Plošiny: Android Telefóny/Tabuľky (G5 nefunguje na PC) Pripojenia: Iba Bluetooth Dĺžka Kábla: 39.37 v.Životnosť batérie: 18 h.Vibračná Spätná Väzba: Nie Auto-fire turbo režim: Áno Kapacita batérie: 800mAh batérie Rozmery: 6.10*3.98*2.56 v.Brutto Hmotnosť: 0,53 lb.

Obsah Balenia:

1 x GameSir T1s BattleDock Telefón Majiteľa, 1 x USB Nabíjací Kábel, 1 x Príručka pre Používateľa,1x USB Dongle

Poznámky:

Komodity sú rozdelené do políčka obale a boxless balenie.Bez ohľadu na to, ktorý balenie metódy, všetko bude zabalené a odoslané.Boxless balenie bude dať všetko vo vákuu taška, zabaľte ho pevne a odoslať ho v dobrom stave.

Zabezpečenie kvality:

1. 100% originálny výrobok záruku, ak tam je falošný produkt, 10 krát náhrady! 2. Ak máte akékoľvek problémy s kvalitou, prosím, kontaktujte nás do 7 dní bez návratu.

O Zásielke

1.Keď bude predávajúci loď moja objednávka?Vo všeobecnosti väčšina bude dodávaný do 1-3 pracovných dní po platbe je overená www.ister-centrum.sk.Ak tam sú niektoré horúce predaja výrobkov sú dočasne nie je na sklade, budeme vás kontaktovať čo najskôr diskutovať čas spracovania rozšírenie alebo zmena iných položiek alebo iné riešenia.

Ak kupujúci:

Keď dostanete balík, prosím, potvrďte a skontrolovať, či balík nie je kompletné. 1. Ak je neporušené, prosím, kliknite na tlačidlo "Potvrdiť Príjem" a nám dať 5 hviezd, potrebujeme vašu pochvalu a podporu. 2. Ak tam je nejaký problém s produkte, kontaktujte náš služby zákazníkom zamestnancov v čase, poskytneme vám úprimne, odpovedať na vaše pochybnosti, a dá vám efektívne riešenie.Úprimne slúžiť každý kupujúci, a prajem vám šťastný nakupovanie!!!

Po-predajný Servis

Budeme kontrola kvality tovaru pred expedíciou.Ak sa vyskytnú nejaké nečakané problémy stať, dúfame, že sa vyriešiť problémy s kupujúcim prostredníctvom prostrediu v nasledujúcich spôsobov: 1. Ak je kvalita problém, môže kupujúci kontaktovať priamo mne,ja vám dám odpoveď do 12 hodín 2. Man-made poškodený, kupujúci prevziať na seba plnú zodpovednosť.

Pre ruských zákazníkov:

Podľa politiky Ruska post, príjemca by mal opustiť svoje celé meno pre svoje normálne pickup, vďaka za pochopenie!

Pre Zákazníkov V Brazílii:

Prosím, pridajte CPF vašej objednávky je príjemca v objednávke poznámka: pri objekte objednávka vyexpedovaná z Brazílie, pretože prepravná spoločnosť potrebuje CPF zariadiť zásielky.Vďaka za pochopenie a spoluprácu.


  • Názov Značky: cmaos
  • Package: Áno
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Kompatibilné Značka/Model: Žiadne
  • Druh: Gamepads