Obchod

Vysoko kvalitný čistý Kadidlo - Boswellia carteri 100 gr-450 gr doprava zadarmo 0 thumb

Vysoko kvalitný čistý Kadidlo - Boswellia carteri 100 gr-450 gr doprava zadarmo

€9.88 €9.39

Štítky: mononucleotide, kontrola oleja, kadidlo olej, nikotínamid kapsule, kadidlo, hello kitty koberec, ethylene glycol refraktometer, sklad v európe, kadidlo živice, dieťa jeleň srna.

  • - Kód: w10552
  • - Skladom
  • Kategória: Umelé Dekorácie

Vysoko kvalitný čistý Kadidlo - Boswellia carteri 100 gr-450 gr doprava zadarmo

Zdravotné Účinky Akgünlük Rastlín

Je zrejmé, že Akgünlük boli známe už od čias Hippokrates.Má ukľudňujúce, posilňovanie, constipating, diuretikum, zmierňuje reumatické bolesti a začatí menštruácie.Sušené akgünlük mlieko je rozpustený pitnej 1-4 gramov vody za deň pre tieto účinky.

Veľa sľubných vedeckých dôkazov podporuje tradičné použitie Akgünlük.V laboratórnych štúdiách, obsah izolované od Akgünlük ukázal protizápalové účinky.Bolo to tak efektívne, ako je Ibuprofén ( Advil, Nuprin, Motrin ) na nesteroidné protizápalové ( NSAID ) lieky na pokusných zvierat , a nepreukázali žiadne nežiaduce účinky Nsa ako sú žalúdočné ťažkosti.To je dôležité pre ľudí, ktorí majú používať anti-poburujúce drogy na dlhú dobu.Štúdie na iných predmetov zvieratá majú tiež ukázali, že boswellia znižuje hladiny triglyceridov v krvi .

V štúdiách, sa zistí, že Akgünlük rastlina má protizápalový účinok, ktorý zabraňuje zápalu.Najmä, glukózamín, chondroitín, msm doplnky sú používané v mnohých extraktov.

Okrem toho bolo zistené, že Akgünlük rastlín zabraňuje rast tumoru z rakoviny a zabraňuje šíreniu zlé bunky.

Na druhej strane, hlavnou zložkou Akgünlük strom, akbanin; To sa aj ukázalo, že to spomaľuje množenie rakovinových buniek vytvorením rôznych mechanizmov.Boswellia rastlín; To je užitočné pri znižovaní celkového cholesterolu tým, že ničí voľné radikály.Na druhej strane, má antidepresívny účinok.

Súčasťou závodu s názvom "Incensole Acetát' zabraňuje degenerácii buniek v hippocampus oblasti mozgu.Na rozdiel od rakoviny prostaty; močového mechúra, maternice, čreva a rakoviny kostnej drene, zhubných buniek a spomalenie ochorenia je všeobecne akceptovaná vedeckou komunitou, ktoré je účinné v spomaľuje priebeh.

Akgünlük zariadenia je tiež používa veľmi často ako kadidlo.Môžete prehľadávať náš článok pre použitie oblastiach.Kliknite na tlačidlo.

To je dobré pre horných dýchacích ciest a infekcie.Rieši dýchavičnosť.Má expectorant vlastnosti a znižuje záchvaty astmy pacientov.

Denne Žuvačky sa používa v liečbe rán vzhľadom k svojej antiseptické účinky a na zabránenie rany pred dostať infekcia.Samozrejme, že to je druh bylinné esenciálny olej získaný z žuvačky nazývame Denne Živicový olej.Aplikuje sa externe na čistenie a hojenie rán.

Jedným zo spôsobov, ako sa vyrovnať so stresom vidieť ako vedúci každá choroba je na konzumovať čaj Akgünlük rastlín pravidelne.


  • Číslo Modelu: 545
  • Názov Značky: sifa



Recenzie

Penguinluvr16
2021-02-06
2/5
The weight only 90g no 100g! The quality nothing much.